tattoo voorbeelden letters 180x300 Tattoo voorbeelden letters

Tattoo voorbeelden letters

Welke tattoo letters zijn er allemaal? Hier lees je meer over de meest populaire tattoo letters en de betekenis! Een fonetische alfabet is gebaseerd op geluiden en niet op foto’s waar een symbool wordt gebruikt om een specifiek geluid of foneem te vertegenwoordigen. Het Engelse alfabet bestaat uit zesentwintig letters die elk een foneem vertegenwoordigen.

De moderne Engelse alfabet is het Latijn of het Romeinse alfabet. Dit alfabet word tegenwoordig  gebruikt voor verschillende talen met sommige lichte variaties over een groot deel van de wereld.

De Engelse taal en de meeste Latijnse talen gebruiken twee versies van dit alfabet systeem. De eerste versie is majuscule in de vorm van kapitaal of hoofdletters, en de tweede versie is minuscuul geschreven in kleine letters. Zowel beide versies worden tegenwoordig vaak gebruikt voor tattoo letters.

Als het gaat om tattoo letters zijn er aanzienlijk veel letters die cruciaal om jezelf op de juiste wijze te kunnen uitdrukken. Wil je bijvoorbeeld tattoo letters nemen met de volgende zin “alleen god kan me beoordelen” dan kun  je kiezen voor wat zwaardere lettertypen.

Latijnse letters

Latijn is ongetwijfeld een van de mooiste talen in de hele wereld. Tattoo liefhebbers versieren hun lichaam vaak met de Latijnse letters om  zo een sexy en exotische manier van zichzelf te kunnen uiten. Vele beroemdheden zoals David Beckham, Angelina Jolie hebben gekozen voor Latijnse letters “Quod me netrit me destruit” betekent “wat mij voed vernietigt mij ook” is getatoeëerd op de lagere buik van Angelina Jolie. David Beckham heeft  “Ut Amem Et Foveam” betekent “Sta mij toe om lief te hebben en te koesteren” getatoeëerd onder de naam van mijn vrouw.

Tattoo voorbeelden chinese letters 300x222 Tattoo voorbeelden lettersChinese Letters

Chinese letter tatoeages zijn nog steeds heel populair omdat ze creatieve uitingen hebben die goed staan op een lichaam. Chinese letters hebben geen alfabet maar weergeven een gesproken betekenis of idee. Chinese symbolen zijn echter ingewikkeld en kunnen gemakkelijk iets anders betekenen als u  iets anders toevoegt  of verwijderd. Bereid je altijd goed voor op Chinese letters of symbolen, doe goed onderzoek en verricht naslagwerk over de tatoeage die je wilt nemen. Zo kun je voorkomen een verkeerde betekenis te laten tatoeëren.

tattoo voorbeelden arabische letters Tattoo voorbeelden lettersArabische letters

Arabisch schrijven is een soort kunst van oorsprong uit het Midden-Oosten. De afgelopen jaren zijn Arabische letters tatoeëren  zeer populair geworden in de VS. De populariteit is enorm  gestegen omdat Arabische tatoeages de unieke en verschillende stijlen van schrijven vormgeven. Voor meer Tattoo voorbeelden kun je onze berichten lezen wij verzamelen de nieuwste tattoo letters en voorbeelden op onze website.